Kako ukloniti miris i mrlje mokraće kućnih ljubimaca s podnice

Pin
Send
Share
Send

pozadinu slike ručnika napisao sam sunlu4ik sa Fotolia.com

Ako se ne očiste odmah, mrlje i mirisi mokraće kućnih ljubimaca mogu procuriti ispod površine poda i na pod. Uklanjanje mokraće s podnih podloga zahtijeva mast za laktove, ali nagrada je mirisniji, higijenski uređeniji dom i lijepo odgojen kućni ljubimac.

Korak 1

Uklonite tepih ili podne daske da biste pristupili podnoj podlozi. Trenirajte crno svjetlo na podu kako biste pronašli mjesta na kojima se nalazi urin. Enzimsko sredstvo za čišćenje nanesite izravno na podlogu i pustite da sjedne dok se potpuno ne osuši. Enzimsko sredstvo za čišćenje djeluje na bilo kojoj poroznoj površini, uključujući beton i drvo. Po potrebi ponovite tretman enzimatskim sredstvom za čišćenje nekoliko puta.

Korak 2

Ako je mrlja ili miris vrlo tvrd, brusite podnu podlogu. Lagano uklonite površinsku mrlju brusilicom, pazeći da ne izbrusite preduboko. Ne želite brusiti dovoljno da biste promijenili visinu poda.

3. korak

Podnožje obojite temeljnim premazom i brtvilom na bazi ulja. Nanesite drugi sloj ako se kroz prvi sloj provlače mrlje. Ovo će zaključati sve zaostale mirise.

4. korak

Zamijenite pod ili tepih. Ako je podno pod uspješno ponovno zapečaćen, mirisi se ne bi trebali provlačiti kroz novi pod.

Pin
Send
Share
Send

Gledaj video: Nanesite smjesu prije spavanja, lice izgleda mladoliko, kako izbjeliti lice (Svibanj 2024).

uci-kharkiv-org